Få hjälp med att bearbeta sorg

Hej igen alla mina fantastiska läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt bra vecka så här långt. Har ni några trevliga planer inför helgen? Det har i varje fall jag, men det är ingenting som jag hade tänkt att gå in något på i just det här inlägget här idag. Just nu så tänkte jag nämligen att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med samtalsterapi för er i Västerås med omnejd som nu under den senaste tiden har skickat mail till mig om att ni skulle exempelvis då behöva hjälp med sorgbearbetning och funderar på att gå till en samtalsterapeut.

Jag skulle faktiskt vilja rekommendera en specifik sådan här idag, då det här som många av er redan vet om, är någonting som jag själv har valt att göra då jag själv kände att jag behövde professionell hjälp med att just bearbeta sorg. Jag kommer inte att gå in något mer på det som har hänt här i inlägget idag, men jag kände verkligen att jag behövde bra hjälp när det kom till att just kunna bearbeta allt det som hände under förra året och det var någonting som verkligen gjorde en otroligt stor skillnad för mig och mitt mentala välmående. Det gjorde även så att jag fick mer energi och att jag kunde känna av och använda mig av de verktygen som jag fick genom min samtalsterapeut för att kunna röra mig framåt i livet igen. Den samtalsterapeuten som jag fick samtalsterapi genom heter inget annat än PS Samtalsterapeut och det är även dit som jag varmt rekommenderar att även ni tar och vänder er ifall det nu är så att ni känner att ni är i behov av professionell hjälp med någonting som ni inte riktigt mår bra över.